Naar hoofdcontent

Mijn vervangauto

VAS 5 Hand klink auto

Mijn vervangauto

Zojuist ben je met jouw voertuig gestrand op de Nederlandse of Europese (snel)weg. Je krijgt nu een vervangauto van Logicx ter beschikking. De standaard termijn van het gebruik van het Logicx voertuig wordt bepaald door jouw verzekering, mobiliteitsgarantie, leaseovereenkomst of jouw wegenwacht lidmaatschap.

Hieronder geven wij antwoord op veelgestelde vragen en leggen in het kort uit wat je van ons mag verwachten.

Om deze video te zien zullen de marketing cookies geaccepteerd moeten worden.

Beheer mijn cookies Of bekijk de video op youtube.com
Een geldig rijbewijs. Als je een buitenlands rijbewijs hebt moet deze in een leesbare taal zijn geschreven. Omdat een buitenlands rijbewijs niet als identificatiemiddel geldt vragen we je ook een paspoort/identiteitskaart te tonen. Van het buitenlandse rijbewijs wordt een scan gemaakt. Om veiligheidsredenen wordt een kopie van het rijbewijs of een proces-verbaal van vermissing niet geaccepteerd.
Alleen door degene op wiens naam de reservering staat kan het vervangend vervoer worden opgehaald. Jij bent de rechthebbende die DE overeenkomst aan gaat. Ook de noodzakelijke documenten die je moet laten zien staan op jouw naam.
Met het vervangend vervoer ga je goed verzekerd weer op weg. Zo zijn al onze voertuigen allrisk verzekerd en heb je een aansprakelijkheidsdekking voor schade die jij met ons voertuig aan derden toebrengt (WA). Ook een aansprakelijkheidsdekking bij schade aan- of diefstal van ons voertuig is inbegrepen. Allemaal met inachtneming van een niet-afkoopbaar bedrag (eigen risico). Dat betekent dat bij een niet verhaalbare schade je financiële aansprakelijkheid is beperkt tot dit bedrag. Alleen als er sprake is van nalatigheid of contractbreuk kan je voor de daadwerkelijk schade aansprakelijk worden gesteld
Binnen Nederland bieden we je de mogelijkheid om voor een vast bedrag per dag het blijvend Eigen Risico verder te verlagen. Wanneer een locatiemedewerker de uitgifte verzorgt kun je aangeven van deze optie gebruik te willen maken. Voor klanten met een zakelijke overeenkomst (bv leaserijders) is het verlagen van het Eigen risico niet mogelijk. Houd er wel rekening mee dat deze verzekering alleen van toepassing is als het voertuig wordt gebruikt in overeenstemming met de Algemene Huurvoorwaarden. Het verlaagd eigen risico is niet van toepassing bij diefstal en/of onderdelen.
Terugbrengen van het vervangend vervoer bij de Logicx locatie dient te gebeuren op datum en tijdstip zoals vermeld in de huurovereenkomst. Indien er geen einddatum op de overeenkomst staat vermeld dan zal je leasemaatschappij of wagenparkbeheerder je binnenkort informeren.
Contact desk min

Liever direct contact?

Ons team staat voor je klaar

Phone icon

Bel

Bel met één van onze medewerkers, we zijn bereikbaar via: 055 - 369 4000

Mail icon

Mail

Stuur een mail naar info@logicx.nl en wij reageren binnen een werkdag

Chat icon

Chat

Chat met één van onze medewerkers. We reageren binnen een uur tijdens kantooruren.