Naar hoofdcontent

Emotion Logicx 1258

Snel naar

Contact desk min

Liever direct contact?

Ons supportteam staat voor je klaar

Chat icon

Chat

Chat met één van onze medewerkers. We reageren binnen een uur tijdens kantooruren.

Phone icon

Bel

Bel met één van onze medewerkers, we zijn bereikbaar via: 055 369 4000.

Mail icon

Mail

Stuur een mail naar info@logicx.nl en wij reageren binnen een werkdag.

Top 5 vragen

Met het vervangend vervoer ga je goed verzekerd weer op weg. Zo zijn al onze voertuigen allrisk verzekerd en heb je een aansprakelijkheidsdekking voor schade die jij met ons voertuig aan derden toebrengt (WA). Ook een aansprakelijkheidsdekking bij schade aan- of diefstal van ons voertuig is inbegrepen. Allemaal met inachtneming van een niet-afkoopbaar bedrag (eigen risico). Dat betekent dat bij een niet verhaalbare schade je financiële aansprakelijkheid is beperkt tot dit bedrag. Alleen als er sprake is van nalatigheid of contractbreuk kan je voor de daadwerkelijk schade aansprakelijk worden gesteld
Terugbrengen van het vervangend vervoer bij de Logicx locatie dient te gebeuren op datum en tijdstip zoals vermeld in de huurovereenkomst. Indien er geen einddatum op de overeenkomst staat vermeld dan zal je leasemaatschappij of wagenparkbeheerder je binnenkort informeren.
We raden je aan om contact op te nemen met de organisatie die voor jou de vervangauto heeft geregeld. Zij zullen de reservering annuleren.
Een huurdag voor is gelijk aan 24 uur. Deze 24 uur gaan in wanneer de huurperiode start. Wij begrijpen, dat bepaalde omstandigheden er toe kunnen leiden dat de huurauto iets later wordt teruggebracht. Daarom hanteert Logicx over het algemeen een 'uitloopperiode' van 30 minuten. Indien de auto na deze 'uitloopperiode' nog niet is teruggebracht, dan wordt een extra dag in rekening gebracht.
Binnen Nederland bieden we je de mogelijkheid om voor een vast bedrag per dag het blijvend Eigen Risico verder te verlagen. Wanneer een locatiemedewerker de uitgifte verzorgt kun je aangeven van deze optie gebruik te willen maken. Voor klanten met een zakelijke overeenkomst (bv leaserijders) is het verlagen van het Eigen risico niet mogelijk. Houd er wel rekening mee dat deze verzekering alleen van toepassing is als het voertuig wordt gebruikt in overeenstemming met de Algemene Huurvoorwaarden. Het verlaagd eigen risico is niet van toepassing bij diefstal en/of onderdelen.

Onze vestigingen

Wij zijn altijd dichtbij

Logicx zakelijk

Slimme online tools voor extra gemak en inzicht

Snelweg

Ook zakelijk klanten helpen we altijd weer verder. Bijvoorbeeld met ons reserveringssysteem RentRes en ons transportvolgsysteem, waarmee je jouw transport kunt volgen, waar en wanneer jij wilt.

Benieuwd wat Logicx voor jou kan betekenen?

Neem contact op via: 055 369 4000