Naar hoofdcontent

Veelgestelde vragen

Logicx fotoshoot februari 7503
Terugbrengen van de vervangauto bij de Logicx locatie dient te gebeuren op datum en tijdstip zoals vermeld in de huurovereenkomst. Indien er geen einddatum op de overeenkomst staat vermeld dan zal je leasemaatschappij of wagenparkbeheerder je binnenkort informeren.
Geen probleem. Binnen Nederland kan je de vervangauto zonder aanvullende kosten bij een andere Logicx locatie inleveren. Raadpleeg ons overzicht van innamepunten. Let wel even op de openingstijden en breng de auto schoon en met een volle tank retour.
Ja, als deze daartoe bevoegd is mag je een ander het voertuig laat besturen. Wel blijf jij aansprakelijk voor wat deze persoon doet of nalaat; je blijft verantwoordelijk voor de auto. We raden je aan de bestuurder te informeren over de huurvoorwaarden.
Grensoverschrijdend reizen met de vervangende auto is toegestaan. Kijk wel op de groene kaart (mapje in dashboardkastje) welke landen zijn uitgesloten. Binnen de Europese Unie is het geen probleem.
Een geldig rijbewijs. Als je een buitenlands rijbewijs hebt moet deze in een leesbare taal zijn geschreven. Omdat een buitenlands rijbewijs niet als identificatiemiddel geldt vragen we je ook een paspoort/identiteitskaart te tonen. Van het buitenlandse rijbewijs wordt een scan gemaakt. Om veiligheidsredenen wordt een kopie van het rijbewijs of een proces-verbaal van vermissing niet geaccepteerd.
Dat is helaas niet mogelijk. Degene op wiens naam de reservering van de vervangende auto is gesteld dient een geldig rijbewijs te kunnen tonen.
Als je de auto later wil ophalen is het verstandig dat af te stemmen met de organisatie die voor jou de auto heeft geregeld. Doe je dat niet dan sta je mogelijk voor een gesloten deur of de gereserveerde auto is niet langer beschikbaar.
Alleen door degene op wiens naam de reservering staat kan de vervangauto worden opgehaald. Jij bent de rechthebbende die DE overeenkomst aan gaat. Ook de noodzakelijke documenten die je moet laten zien staan op jouw naam.
In de meeste auto’s vindt je aan de binnenkant van de tankklep een sticker met de brandstofsoort waar de auto op rijdt. Daarnaast bevindt zich in iedere auto van Logicx een mapje met daarin o.a. de groene kaart en een kopie van het kentekenbewijs. Op het kentekenbewijs vindt je de soort brandstof: B is benzine en D is diesel. Mocht je er toch niet uitkomen, neem dan contact met ons op via: 055 - 369 4001.
Mogelijk ontvang je de boete van de overheidsinstantie zelf. In het andere geval betalen wij het bedrag en informeren wij jou of je leasemaatschappij over de boete en ontvang je een factuur. Naast de boete brengen wij ook administratiekosten in rekening. Wil je bezwaar indienen voor een bekeuring binnen Nederland dan kan je bij ons een machtigingsformulier opvragen.
Emotion Logicx 1258

Staat jouw vraag er niet tussen.

Neem dan contact met ons op. Bel met één van onze medewerkers via: 055 - 369 4000 of stel jouw vraag via email.