Naar hoofdcontent

Onderweg

Emotion Logicx DJI 0179
In de meeste voertuigen vindt je aan de binnenkant van de tankklep een sticker met de brandstofsoort waar het voertuig op rijdt. Daarnaast bevindt zich in iedere voertuig van Logicx een mapje met daarin o.a. de groene kaart en een kopie van het kentekenbewijs. Op het kentekenbewijs vindt je de soort brandstof: B is benzine en D is diesel.
Mogelijk ontvang je de boete van de overheidsinstantie zelf. In het andere geval betalen wij het bedrag en informeren wij jou óf je leasemaatschappij over de boete en ontvang je een factuur. Naast de boete brengen wij administratiekosten in rekening. Deze kosten staan vermeld in de huurovereenkomst die je per mail hebt ontvangen. Wanneer je bezwaar wil indienen voor een bekeuring binnen Nederland, kan je bij ons een machtigingsformulier opvragen. Dit kan via het mailadres bekeuring@logicx.nl.
Grensoverschrijdend reizen met de vervangende auto is toegestaan. Kijk wel op de groene kaart (mapje in dashboardkastje) welke landen zijn uitgesloten. Binnen de Europese Unie is het geen probleem.
Ja, als deze daartoe bevoegd is mag je een ander het voertuig laat besturen. Wel blijf jij aansprakelijk voor wat deze persoon doet of nalaat; je blijft verantwoordelijk voor de auto. We raden je aan de bestuurder te informeren over de huurvoorwaarden.
Terugbrengen van het vervangend vervoer bij de Logicx locatie dient te gebeuren op datum en tijdstip zoals vermeld in de huurovereenkomst. Indien er geen einddatum op de overeenkomst staat vermeld dan zal je leasemaatschappij of wagenparkbeheerder je binnenkort informeren.
Binnen Nederland bieden we je de mogelijkheid om voor een vast bedrag per dag het blijvend Eigen Risico verder te verlagen. Wanneer een locatiemedewerker de uitgifte verzorgt kun je aangeven van deze optie gebruik te willen maken. Voor klanten met een zakelijke overeenkomst (bv leaserijders) is het verlagen van het Eigen risico niet mogelijk. Houd er wel rekening mee dat deze verzekering alleen van toepassing is als het voertuig wordt gebruikt in overeenstemming met de Algemene Huurvoorwaarden. Het verlaagd eigen risico is niet van toepassing bij diefstal en/of onderdelen.