Naar hoofdcontent

Inleveren

Emotion Logicx 0773
In de meeste voertuigen vindt je aan de binnenkant van de tankklep een sticker met de brandstofsoort waar het voertuig op rijdt. Daarnaast bevindt zich in iedere voertuig van Logicx een mapje met daarin o.a. de groene kaart en een kopie van het kentekenbewijs. Op het kentekenbewijs vindt je de soort brandstof: B is benzine en D is diesel.
Mogelijk ontvang je de boete van de overheidsinstantie zelf. In het andere geval betalen wij het bedrag en informeren wij jou óf je leasemaatschappij over de boete en ontvang je een factuur. Naast de boete brengen wij administratiekosten in rekening. Deze kosten staan vermeld in de huurovereenkomst die je per mail hebt ontvangen. Wanneer je bezwaar wil indienen voor een bekeuring binnen Nederland, kan je bij ons een machtigingsformulier opvragen. Dit kan via het mailadres bekeuring@logicx.nl.
Geen probleem. Binnen Nederland kan je het vervangend vervoer zonder aanvullende kosten bij een andere Logicx locatie inleveren. Raadpleeg ons overzicht van innamepunten. Let wel even op de openingstijden en breng het voertuig schoon en met een volle tank retour.
Ja, als deze daartoe bevoegd is mag je een ander het voertuig laat besturen. Wel blijf jij aansprakelijk voor wat deze persoon doet of nalaat; je blijft verantwoordelijk voor de auto. We raden je aan de bestuurder te informeren over de huurvoorwaarden.
Terugbrengen van het vervangend vervoer bij de Logicx locatie dient te gebeuren op datum en tijdstip zoals vermeld in de huurovereenkomst. Indien er geen einddatum op de overeenkomst staat vermeld dan zal je leasemaatschappij of wagenparkbeheerder je binnenkort informeren.
We raden je aan om contact op te nemen met de organisatie die voor jou de vervangauto heeft geregeld. Zij zullen de reservering annuleren.