Naar hoofdcontent

Inleveren

Emotion Logicx 0773
In de meeste auto’s vindt je aan de binnenkant van de tankklep een sticker met de brandstofsoort waar de auto op rijdt. Daarnaast bevindt zich in iedere auto van Logicx een mapje met daarin o.a. de groene kaart en een kopie van het kentekenbewijs. Op het kentekenbewijs vindt je de soort brandstof: B is benzine en D is diesel. Mocht je er toch niet uitkomen, neem dan contact met ons op via: 055 - 369 4001.
Mogelijk ontvang je de boete van de overheidsinstantie zelf. In het andere geval betalen wij het bedrag en informeren wij jou of je leasemaatschappij over de boete en ontvang je een factuur. Naast de boete brengen wij ook administratiekosten in rekening. Wil je bezwaar indienen voor een bekeuring binnen Nederland dan kan je bij ons een machtigingsformulier opvragen.
Geen probleem. Binnen Nederland kan je de vervangauto zonder aanvullende kosten bij een andere Logicx locatie inleveren. Raadpleeg ons overzicht van innamepunten. Let wel even op de openingstijden en breng de auto schoon en met een volle tank retour.
Ja, als deze daartoe bevoegd is mag je een ander het voertuig laat besturen. Wel blijf jij aansprakelijk voor wat deze persoon doet of nalaat; je blijft verantwoordelijk voor de auto. We raden je aan de bestuurder te informeren over de huurvoorwaarden.
Terugbrengen van de vervangauto bij de Logicx locatie dient te gebeuren op datum en tijdstip zoals vermeld in de huurovereenkomst. Indien er geen einddatum op de overeenkomst staat vermeld dan zal je leasemaatschappij of wagenparkbeheerder je binnenkort informeren.
We raden je aan om contact op te nemen met de organisatie die voor jou de vervangauto heeft geregeld. Zij zullen de reservering annuleren.