Direct contact 0553694000
Logicx auto inleveren

Auto inleveren

Wilt u de vervangende auto weer inleveren? Dit kan bij één van onze innamepunten. Hieronder vindt u, door op postcode of plaats te zoeken, het dichtstbijzijnde Logicx innamepunt bij u in de buurt. Wilt u de auto schoon en afgetankt inleveren?

Logicx innamepunten

Red arrow

Camper of caravan inleveren?

Uw vervangende Logicx camper of caravan kunt u op onderstaand adres inleveren:

Logicx Wenum Wiesel - Apeldoorn Openingstijden van ma - vr: 8.30 - 17.00 uur
AdresZwolseweg 386 A, 7345 AL Wenum Wiesel (Apeldoorn)
LandNederland
Postbus4119, 7320 AC Apeldoorn
E-mailinfo@logicx.nl
Telefoon055 - 369 4111 optie 2
RouteRoutebeschrijving

Veelgestelde vragen

Hoe verloopt de inname procedure?

Wanneer u de vervangende auto in gaat leveren, denkt u dan aan het volgende: de auto dient schoon en met een volle tank ingeleverd te worden. Bij het innamepunt zal de auto geïnspecteerd worden op eventuele schades, of de auto schoon en afgetankt is, of alle accessoires aanwezig zijn en zal de kilometerstand genoteerd worden. Voor de inname wordt u gevraagd uw handtekening voor akkoord te zetten en u zult een afschrift van de innameovereenkomst ontvangen.

Vrije kilometers

Met een huurauto van Logicx kunt u, afhankelijk van uw voorwaarden, 100 of meer kilometers per dag vrij reizen. De brandstofkosten zijn voor uw eigen rekening. U krijgt een volle tank van ons mee en u dient de auto ook weer met een volle tank in te leveren

Hoe open ik het tankklepje?

Ieder merk en type auto heeft zijn eigen manier om de tankklep open te krijgen. De meest voorkomende zijn deze:

  • Druk het tankklepje een klein stukje in, waarna de tankklep open veert.
  • Links naast de chauffeursstoel op de bodem bevindt zich een klein hendeltje met daarop een benzinepompje. Het hendeltje kunt u omhoog trekken waarna de benzineklep opent.
  • Links op het dashboard vindt u een knopje met daarop een benzinepompje. Wanneer u daarop drukt, zal de tankklep openen.

Komt u er niet uit, dan kunt u altijd de instructie vinden in het instructieboekje in het handschoenenkastje.

Welke brandstof gaat in de auto?

In de meeste auto’s vindt u aan de binnenkant van de tankklep een sticker met de brandstofsoort waar de auto op rijdt. Daarnaast bevindt zich in iedere auto van Logicx een mapje met daarin o.a. de groene kaart en een kopie van het kentekenbewijs. Op het kentekenbewijs vindt u de soort brandstof: B is benzine en D is diesel. Mocht u er toch niet uitkomen, neemt u dan contact op met Logicx: 055 - 369 4001.