Direct contact 0553694000
Logicx auto inleveren

Vertrek

Hoe koop ik mijn eigen risico af?

Alle Logicx huurauto's zijn all risk verzekerd. Het eigen risico bij een schadegeval bedraagt € 660,- per gebeurtenis in Nederland. Uw eigen risico kunt u voor € 11,50 per dag terugbrengen naar maximaal € 120,-. Als u hier interesse in heeft, kunt u dit bij de uitgifte van de huurauto aangeven.

Pech of schade met de vervangauto. Wat nu?

Wanneer u pech of een ongeluk hebt met de vervangende auto kunt u onze hulplijn bellen: 055 - 369 4095

Vrije kilometers

Met een huurauto van Logicx kunt u, afhankelijk van uw voorwaarden, 100 of meer kilometers per dag vrij reizen. De brandstofkosten zijn voor uw eigen rekening. U krijgt een volle tank van ons mee en u dient de auto ook weer met een volle tank in te leveren

Welke documenten heb ik nodig bij het ophalen van de vervangauto?
  • Een geldig rijbewijs. Als je een buitenlands rijbewijs hebt moet deze in een leesbare taal zijn geschreven. Omdat een buitenlands rijbewijs niet als identificatiemiddel geldt vragen we je ook een paspoort/identiteitskaart te tonen. Van het buitenlandse rijbewijs wordt een scan gemaakt. Om veiligheidsredenen wordt een kopie van het rijbewijs of een proces-verbaal van vermissing niet geaccepteerd.


Ik ben mijn rijbewijs vergeten, kan ik de auto nog wel ophalen?

Dat is helaas niet mogelijk. Degene op wiens naam de reservering van de vervangende auto is gesteld dient een geldig rijbewijs te kunnen tonen.


Kan ik mijn vervangauto later ophalen?

Als je de auto later wil ophalen is het verstandig dat af te stemmen met de organisatie die voor jou de auto heeft geregeld. Doe je dat niet dan sta je mogelijk voor een gesloten deur of de gereserveerde auto is niet langer beschikbaar.

Kan de vervangauto door iemand anders worden opgehaald?

Alleen door degene op wiens naam de reservering staat kan de vervangauto worden opgehaald. Jij bent de rechthebbende die DE overeenkomst aan gaat. Ook de noodzakelijke documenten die je moet laten zien staan op jouw naam.

Kan ik een specifiek merk en model vervangauto kiezen?

Dat is helaas niet mogelijk. De alarmcentrale selecteert een autoklasse op basis van polisvoorwaarden of afspraken met importeurs en leasemaatschappijen. Als de vervangauto aan specifieke eisen moet voldoen (b.v. automaat, trekhaak) kan je dat aan de alarmcentrale doorgeven. Ook de beschikbaarheid van een bepaalde voertuigklasse speelt een rol. Overigens zijn onze voertuigen in uitstekende conditie en maximaal 18 maanden oud.

Hoe lang mag ik de vervangauto gebruiken?

Terugbrengen van de vervangauto bij de Logicx locatie dient te gebeuren op datum en tijdstip zoals vermeld in de huurovereenkomst. Indien er geen einddatum op de overeenkomst staat vermeld dan zal je leasemaatschappij of wagenparkbeheerder je binnenkort informeren.


Ik heb de vervangauto niet meer nodig. Wat moet ik doen?

We raden je aan om contact op te nemen met de organisatie die voor jou de vervangauto heeft geregeld. Zij zullen de reservering annuleren.

Wat is een huurdag?

Een huurdag voor is gelijk aan 24 uur. Deze 24 uur gaan in wanneer de huurperiode start. Wij begrijpen, dat bepaalde omstandigheden er toe kunnen leiden dat de huurauto iets later wordt teruggebracht. Daarom hanteert Logicx over het algemeen een 'uitloopperiode' van 30 minuten. Indien de auto na deze 'uitloopperiode' nog niet is teruggebracht, dan wordt een extra dag in rekening gebracht.