Naar hoofdcontent

Pech & schade

Emotion Logicx 0230
In de meeste auto’s vindt je aan de binnenkant van de tankklep een sticker met de brandstofsoort waar de auto op rijdt. Daarnaast bevindt zich in iedere auto van Logicx een mapje met daarin o.a. de groene kaart en een kopie van het kentekenbewijs. Op het kentekenbewijs vindt je de soort brandstof: B is benzine en D is diesel. Mocht je er toch niet uitkomen, neem dan contact met ons op via: 055 - 369 4001.
Geen probleem. Binnen Nederland kan je de vervangauto zonder aanvullende kosten bij een andere Logicx locatie inleveren. Raadpleeg ons overzicht van innamepunten. Let wel even op de openingstijden en breng de auto schoon en met een volle tank retour.
Grensoverschrijdend reizen met de vervangende auto is toegestaan. Kijk wel op de groene kaart (mapje in dashboardkastje) welke landen zijn uitgesloten. Binnen de Europese Unie is het geen probleem.
Ja, als deze daartoe bevoegd is mag je een ander het voertuig laat besturen. Wel blijf jij aansprakelijk voor wat deze persoon doet of nalaat; je blijft verantwoordelijk voor de auto. We raden je aan de bestuurder te informeren over de huurvoorwaarden.
Dat is helaas niet mogelijk. De alarmcentrale selecteert een autoklasse op basis van polisvoorwaarden of afspraken met importeurs en leasemaatschappijen. Als de vervangauto aan specifieke eisen moet voldoen (b.v. automaat, trekhaak) kan je dat aan de alarmcentrale doorgeven. Ook de beschikbaarheid van een bepaalde voertuigklasse speelt een rol. Overigens zijn onze voertuigen in uitstekende conditie en maximaal 18 maanden oud.