Direct contact 0553694000
Header Logicx 21

Onderweg

Kan ik de auto doorhuren?

Wanneer u de auto langer nodig hebt omdat uw eigen auto nog niet klaar is. Kunt u een verzoek tot het doorhuren indienen. Dat kan hier auto doorhuren. De eerstkomende werkdag zult u een reactie van Logicx ontvangen.

Mag iemand anders de auto besturen?

Ja, als deze daartoe bevoegd is mag je een ander het voertuig laat besturen. Wel blijf jij aansprakelijk voor wat deze persoon doet of nalaat; je blijft verantwoordelijk voor de auto. We raden je aan de bestuurder te informeren over de huurvoorwaarden.


Mag ik met de auto naar het buitenland rijden?

Grensoverschrijdend reizen met de vervangende auto is toegestaan. Kijk wel op de groene kaart (mapje in dashboardkastje) welke landen zijn uitgesloten. Binnen de Europese Unie is het geen probleem.


Hoeveel kilometers zitten er bij de autohuur inbegrepen?

Dat hangt af van de voorwaarden in je (pechhulp)verzekeringspolis of leasecontract. Als er een beperking van het aantal kilometers geldt tonen wij dat altijd in de huurbepalingen op je huurovereenkomst. Eventueel extra gereden kilometers worden gefactureerd op basis van het op de huurovereenkomst getoonde tarief. Raadpleeg de huurbepalingen dan ook goed.


Kan ik de vervangauto doorhuren op eigen kosten?

Mocht je de auto langer willen gebruiken dan kan je een verzoek indienen via het (web)formulier 'doorhuur'. Ons team zal de aanvraag binnen een werkdag beoordelen en je antwoord geven. De dagprijs vind je op de huurovereenkomst of in de app. Hou wel rekening met eventueel extra kosten zoals verlagen eigen risico en extra gereden kilometers. Het voertuig omwisselen voor een andere (prijs)klasse is niet mogelijk.


Wat voor soort brandstof gaat er in de auto?

In de app of huurovereenkomst wordt vermeld welk brandstoftype dient te worden gebruikt. Ook staat dit aan de binnenzijde van de vulklep of op de tankdop. Daarnaast kun je ook de handleiding van de autofabrikant raadplegen. Deze vind je in het dashboardkastje.

Mag ik roken in de auto?

Roken in de auto is niet toegestaan. Indien er in de auto is gerookt worden de reinigingskosten aan je doorbelast. Deze kosten variëren tussen €175,- en 250,- inclusief BTW.


Pech of schade met de vervangauto. Wat nu?

Bij pech of schade raden wij je aan onze hulplijn te bellen: 055-3694095