Direct contact 0553694000

Terugblik van 2019 in 6 hoogtepunten

De eerste duizenden kilometers in het nieuwe jaar zitten erop. Het is januari 2020 en dus mogen we terugkijken op 2019. Een jaar met een heleboel mooie momenten die we graag met je delen. Dit zijn de 6 mooiste hoogtepunten in 2019.

1. Opening Logicx Amsterdam

Afgelopen jaar begonnen we goed met een nieuwe locatie in Amsterdam. Met de 23 collega’s die hier werken en de 5 voertuigen kunnen we nu nog beter en sneller op locatie zijn.

2. Alpe d'HuZes

Op donderdag 6 juni vond Alpe d’HuZes plaats. Een geweldig evenement dat we een enorm warm hart toedragen. ‘Opgeven is geen optie’, is hun motto. Iets waar wij hen bij willen helpen. Daarom hebben we acht auto’s beschikbaar gesteld voor artsen en begeleiders. Uiteraard verzorgen we ook het transport van die auto’s.

Logicx Alpe d'HuZes

3. Nieuwe collega's

In 2019 verwelkomden we ook 22 nieuwe medewerkers bij Logicx. Nog meer toppers om het onderste uit de kan te halen voor onze klanten.

4. Door heel Europa

In 2019 reden we heel Europa rond. Vooral in de zomerperiode stonden onze chauffeurs regelmatig in zonnige oorden of hoge bergdorpen. We leverden maar liefst in 27 landen vervangauto’s. En ook voor het transport van auto’s reden we door Europa, zelfs door IJsland! Dat levert niet alleen mooie ervaringen op, maar ook hele mooie foto’s. 

autotransport door heel europa

5. 17 nieuwe voertuigen voor berging en transport

We breidden dit jaar onze vloot uit met 14 nieuwe voertuigen voor het binnenland en 3 voor het buitenland. Dat zijn weer 17 spiksplinternieuwe voertuigen in een knalgeel jasje!

Logicx Tulpenrallye

6. Tulpenrallye

We sponsorden dit jaar ook de Tulpenrallye. De oudste en grootste klassieke autorally van ons land. We hielpen de organisatie met waar wij goed in zijn: het transport van de klassieke voertuigen en het veilig weghalen van de gestrande wagens langs de route. En zeg eens eerlijk, zoveel oldtimers achterop is toch wel heel gaaf?!

Kortom, 2019 zat vol mooie hoogtepunten. En we weten zeker dat er in 2020 een heleboel van bij gaan komen. We houden je op de hoogte op onze social media: Facebook, Instagram en LinkedIn.