Direct contact 0553694000

Terug naar mei 2019: Logicx en de Tulpenrallye

Tulpenrallye

De maand mei zou in het teken staan van de Tulpenrallye. De oudste en grootste, klassieke autorally van Nederland. In zes dagen tijd rijden 200 oldtimers een prachtige route door verschillende landen. Een bijzonder avontuur waar wij voor het tweede jaar op rij doen waar we goed in zijn: het transporteren van de oldtimers en het bergen ervan bij eventuele pech. Maar dit jaar is het anders…

De 67ste editie van de bekende rally gaat in mei niet door vanwege de coronacrisis. Hoe jammer ook, het is volkomen begrijpelijk. Gelukkig heeft de organisatie al een nieuwe datum én wel nog dit jaar: 25 tot en met 31 oktober 2020. Uiteraard zijn ook wij weer als sponsor van de partij! Waarom? Dat is niet zo moeilijk.

Fantastisch werk
We worden enorm enthousiast van dit soort klussen. Vorig jaar zetten we vijf van onze vrachtwagens in om 40 oldtimers naar Toulouse en Andorra te brengen. Eén vrachtwagen reed vervolgens de gehele rally als bezemwagen en nam zeven uitgevallen oldtimers weer veilig mee terug naar Nederland. En dat is geen vervelend werk als je over de meest prachtige rallyroutes rijdt.

Logicx Tulpenrallye
Tulpenrallye transport

Foto's: Marcel

Of kijk mee met één van onze chauffeurs vorig jaar:

https://img.youtube.com/vi/CdE6pOR8gN0/sddefault.jpg
Youtube plaatst en beheert cookies voor het afspelen van deze video.
Klik hier voor meer informatie
Open de video op youtube.com
Play video

Van 25 tot en met 31 oktober 2020 staat nu de 67ste editie van de Tulpenrallye op de planning. Wij kijken er enorm naar uit om weer met elkaar de weg op te mogen voor deze mooie rally. Uiteraard houden we jullie dan weer op de hoogte met mooie foto’s en video’s!