Direct contact 0553694000

Opgeven is geen optie op de Alpe d’HuZes, ook nu niet

Opgeven is geen optie op de Alpe d’HuZes, ook nu niet

Op de eerste donderdag in juni vindt traditioneel de Alpe d’HuZes plaats. Een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend of wandelend, maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto opgeven is geen optie. Sinds vorig jaar heeft Logicx zich verbonden aan de Alpe d’HuZes door het beschikbaar stellen van acht personenauto’s voor het vervoer van artsen en begeleiders. Dit jaar zien we vanwege het coronavirus geen deelnemers op de berg, maar we kijken in deze speciale week wel graag even terug én vooruit.

Een prachtig transport naar de Alpe d’Huez 
Vorig jaar was Logicx voor het eerst van de partij om een bijdrage te leveren. Hoe is dat zo gekomen? Onze collega Suzana Tomic vertelt: “We hebben zelf de beschikking over een grote vloot vervangauto’s die in binnen- en buitenland 24 uur per dag ingezet kunnen worden. Dus, toen wij hoorden dat er ruime personenauto’s gezocht werden voor het vervoer van artsen en begeleiders, was de keuze snel gemaakt. We hebben 8 auto’s beschikbaar gesteld voor een week en kosteloos ook de zorg voor het transport op ons genomen. Het motto ‘opgeven is geen optie’ waarbij duizenden Nederlanders de berg Alpe d’Huez beklimmen voor het KWF sprak ons erg aan. Nu kunnen we dit geweldige doel steunen door te doen waar we goed in zijn en waar ons hart sneller van gaat kloppen.” 

Saamhorigheid op afstand!
Dit jaar is er dus geen reguliere editie van Alpe d’HuZes, maar dat betekent niet dat er geen activiteiten zijn. Op donderdag 4 juni is er namelijk een speciale online editie van Alpe d’HuZes 2020 met onder meer een virtuele koers. Saamhorigheid op afstand! Kijk hiervoor op www.opgevenisgeenoptie.nl. En volgend jaar? Dan zijn we er weer bij om met heel veel plezier onze auto’s in te zetten voor dit geweldige goede doel.