Direct contact 0553694000

Logicx gaat weer naar het buitenland!

Header Manuel 2

De eerste grenzen in Europa zijn weer open en dus mogen we met onze vloot vervangende auto’s weer naar het buitenland. Een moment waar we met z’n allen heel erg naar uit hebben gekeken.

In ruim 12 landen in Europa heeft Logicx uitgiftepunten voor vervangend vervoer. Sta je met pech langs de weg in het buitenland, dan helpen wij je weer op weg met een vervangende auto, camper, caravan of zelfs motor.

Actief in de gele landen
Vanuit onze vier hubs in Apeldoorn, Oosterhout, Lottum en Orange (Frankrijk) rijden onze chauffeurs naar de uitgiftepunten in de zogenaamde ‘gele landen’. Uiteraard houden we de ontwikkelingen van de oranje landen nauwlettend in de gaten. Zodra de oranje landen opengaan, zullen we ook deze bevoorraden. 

Naast al die transporten voor bevoorrading, hebben we ook een groep van 70 aanleverchauffeurs klaarstaan. Want stel dat er een auto of camper ter plaatse niet (meer) beschikbaar is, kan deze door één van onze aanleverchauffeurs vanuit Nederland geleverd worden. Echt een stukje maatwerk voor onze klanten. Uiteraard kijken we per opdracht goed naar de veiligheid en hygiëne voor de klant én chauffeur.

Dit zijn de gele landen
Bekijk hier een actueel overzicht van alle gele landen.

Kijk mee met Manuel
Bekijk met Manuel, manager sales & fleet procurement, hoe we de laatste voorbereidingen treffen. 

https://img.youtube.com/vi/r9cOb-iVTIA/sddefault.jpg
Youtube plaatst en beheert cookies voor het afspelen van deze video.
Klik hier voor meer informatie
Open de video op youtube.com
Play video