Direct contact 0553694000

De 5 meest bijzondere vragen op onze meldkamer

We zijn 24/7 bereikbaar voor onze klanten. Dat betekent dat we op een dag veel vragen krijgen. En soms zitten daar vragen tussen die we gewoon nog een keer moeten horen of lezen. We hebben de 5 meest bijzondere vragen van deze maand voor je verzameld.

1. ‘Hoeveel schapen mogen er maximaal mee op transport?’

Schapen? Deze vraag kwam van iemand die met pech langs de weg stond. De wegenwacht kon het busje niet meer aan de praat krijgen en dus moest er transport en vervangend vervoer geregeld worden. ‘En mijn schapen?’ Tot onze verbazing zaten er een aantal schapen in zijn busje. En dus reden we het busje direct naar zijn eindbestemming, uiteraard achterop onze autotransporter. En terwijl de man zijn schapen in de wei zette, regelden wij vervangend vervoer voor hem.

2. ‘Kan ik ook een jaar doorhuren?’

Wanneer je leenauto fijner is dan je eigen auto…

De 5 meest bijzondere vragen op onze meldkamer

3. ‘Spreek ik met Logisch?’

Iedereen die bij Logicx op de meldkamer werkt, heeft deze vraag wel een keer gehad. Logisch.

4. ‘Waar moet het kernwapen naartoe?’

Dit is er dus zo één. Staat er nu echt kernwapen in de mail van deze klant? Kernwapen in plaats van leenwagen? Een gevalletje automatische correctie?

5. ‘Kunnen jullie dit nummer niet meer bellen? Mijn vrouw weet hier niets van.’

Toen een collega een klant wilde vragen wanneer hij de huurauto terug kwam brengen, kreeg hij bovenstaande reactie. De man bleek stiekem een prepaid telefoon te hebben en zijn vrouw die mocht daar absoluut niets van weten. ‘Ik heb liever dat we even contact houden via mijn eigen 06-nummer. Anders heb ik straks de poppen aan het dansen.’

Eigenlijk is geen vraag bij Logicx te gek, maar toch sprongen deze vijf er met kop en schouder bovenuit. We blijven ze natuurlijk opschrijven voor een volgende blog.