Naar hoofdcontent

Factuur boetes

Emotion Logicx 1258
De kosten met betrekking op een schade of ongeval en het eventueel daaropvolgende doortransport ongeacht de schuldvraag zijn in 99% van de gevallen voor de verzekeraar. Mocht je geen pechhulpverlening hebben via jouw dealer of verzekering en je wilt toch jouw auto getransporteerd hebben. Vul dan ons aanvraagformulier in en wij nemen contact met je op. Heb jij een auto die geregistreerd staat in het buitenland of een niet Nederlandse verzekering bel dan: 055 - 369 4177 om te overleggen over de afhandeling.
Mogelijk ontvang je de boete van de overheidsinstantie zelf. In het andere geval betalen wij het bedrag en informeren wij jou óf je leasemaatschappij over de boete en ontvang je een factuur. Naast de boete brengen wij administratiekosten in rekening. Deze kosten staan vermeld in de huurovereenkomst die je per mail hebt ontvangen. Wanneer je bezwaar wil indienen voor een bekeuring binnen Nederland, kan je bij ons een machtigingsformulier opvragen. Dit kan via het mailadres bekeuring@logicx.nl.
Met het vervangend vervoer ga je goed verzekerd weer op weg. Zo zijn al onze voertuigen allrisk verzekerd en heb je een aansprakelijkheidsdekking voor schade die jij met ons voertuig aan derden toebrengt (WA). Ook een aansprakelijkheidsdekking bij schade aan- of diefstal van ons voertuig is inbegrepen. Allemaal met inachtneming van een niet-afkoopbaar bedrag (eigen risico). Dat betekent dat bij een niet verhaalbare schade je financiële aansprakelijkheid is beperkt tot dit bedrag. Alleen als er sprake is van nalatigheid of contractbreuk kan je voor de daadwerkelijk schade aansprakelijk worden gesteld
Een huurdag voor is gelijk aan 24 uur. Deze 24 uur gaan in wanneer de huurperiode start. Wij begrijpen, dat bepaalde omstandigheden er toe kunnen leiden dat de huurauto iets later wordt teruggebracht. Daarom hanteert Logicx over het algemeen een 'uitloopperiode' van 30 minuten. Indien de auto na deze 'uitloopperiode' nog niet is teruggebracht, dan wordt een extra dag in rekening gebracht.
Binnen Nederland bieden we je de mogelijkheid om voor een vast bedrag per dag het blijvend Eigen Risico verder te verlagen. Wanneer een locatiemedewerker de uitgifte verzorgt kun je aangeven van deze optie gebruik te willen maken. Voor klanten met een zakelijke overeenkomst (bv leaserijders) is het verlagen van het Eigen risico niet mogelijk. Houd er wel rekening mee dat deze verzekering alleen van toepassing is als het voertuig wordt gebruikt in overeenstemming met de Algemene Huurvoorwaarden. Het verlaagd eigen risico is niet van toepassing bij diefstal en/of onderdelen.